Juma de Isla la inter pentru 7,5 milioane?

ISLA

Tranzactia se va închide la 7,5 milioane (așa cum ar fi vrut Juve) pentru jumătate. inter, de asemenea, si-a asumat obligația de răscumpărare față de Udinese.

Pentru a gasi prima vanzare intre inter și Juventus de după Calciopoli (cu Vieira și Ibrahimovic la inter), trebuie să avem răbdare până în ziua de azi. Cu toate acestea, daca nimic senzational nu se va intampla, Mauricio Isla poate fi considerat un jucător al lui inter.

Ieri, summit-ul dintre Giuseppe Marotta, si Marco Branca, s-a terminat cu o strângere de mână și o nouă întâlnire pentru astăzi, când la masa se va aseza si  Udinese. Ah, da, pentru că, după ce inter și Juventus au ajuns la un acord de principiu privind evaluarea lui Isla (7 milioane  plus un bonus de cinci sute de mii de euro), acum depinde de inter – care il va avea aliat … chiar pe Marotta – sa preia acordul de acum o vară cu Udinese, care va impune răscumpărarea obligatorie a jucatorului chilian.

Doar dupa ce va fi  obținut acordul lui Pozzo și Cristiano Giaretta, Isla va putea  parasi Chatillon – unde ieri s-a antrenat in mod normal – și sa plece catre Milano să semneze un contract pe patru ani, care îl va lega de inter pentru 4 sezoane si un salariu de 1 milion și jumătate pe sezon.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Juma de Isla la inter pentru 7,5 milioane?”