Nedved ii raspunde lui Allegri: „Noi nu vrem să fim plăcuti, ci sa fim câștigători”

JUVENTUS-Nedved

Max Allegri provoacă, Pavel Nedved răspunde. După mica sageata lansată în ultimele zile de antrenorul lui Milan, care a spus ca Juventus nu are umor, a venit răspunsul clubului bianconero, în frunte cu Pavel Nedved.

Furia ceha, vorbind pe Sportmediaset, a răspuns precis, spunând că este mai bine să câștige decât să fi placut:? „Allegri a declarat că Juventus ar trebui să aibă mai mult umor și să fie mai simpatica? Luăm toate lucrurile în serios și, în orice caz, nu vreau să fim plăcuti, vrem să fim castigatori. Aceasta este credința noastră „.

Ca urmare, fostul Ballon D’oro l-a lăudat, de asemenea, Carlitos Tevez, care a fost, de asemenea, în trecut dorit si de AC Milan: „El nu este la maximum său? aș fi îngrijorat dacă Carlitos ar fi într-o formă splendidă, deoarece nu ar fi bine in acest moment. L-as aștepta câteva zile, câteva săptămâni, câteva luni, probabil, pentru că el are nevoie de timp. Este un mare jucător, deoarece el a arătat imediat că vrea să vină la noi. Cu Carlitos am vorbit cu mult timp în urmă, el are încă o mare de dorința de a juca și mai presus de toate o motivație mare de a face bine și o arata in antrenamente. El a dat totul (in antrenamente), acum este un pic obosit, dar pe bună dreptate. „

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 gânduri despre “Nedved ii raspunde lui Allegri: „Noi nu vrem să fim plăcuti, ci sa fim câștigători””