MERCATO CLAMOROSO loveste din nou!

Beppe

Se pare ca in aceasta vara conducerea noastra este hotarata sa aduca la Torino numele grele ale fotbalului mondial, atacanti de superclasa, doua legende rasunatoare iesind in evidenta. Didier Drogba si Samuel Eto’o sunt pe lista de achizitii a lui Juventus! Direct din cartile de istorie! CLAMOROSO s-ar putea spune! Specialistii nostrii insa s-au gandit sa dea o mana de ajutor lui Beppe Marotta si vin acum cu o stire bomba, o dezvaluire care poate arunca in aer piata transferurilor! Sunteti pregatiti?

Ei bine…Roger Milla este liber de contract!!! Tot ce asteapta este un semnal din Corso Galileo Ferraris si se prezinta numaidecat la ordinele lui Antonio Conte. Unicul african care isi recunoaste varsta ar fi putut evolua oricand la tineretul lui Lazio spre exemplu, dar pasiunea pentru culorile bianconere l-a determinat sa refuze oferta centrului de copii si juniori al clubului roman. Spune ca visul sau a fost un ultim contract de profesionist alaturi de Juventus si este gata sa isi puna in joc  toata influenta pentru a improspata si lotul lui Conte in vederea confruntarilor din Champions League.Prietenii sai  Mbuk-Mbuk, Makanaky sau Mfede pot fi solutii viabile pentru viitor. Au o vasta experienta competitionala si au evoluat deja la 2 campionate mondiale. Intrebat daca se afla intr-o forma fizica optima Milla a replicat:

“Am vazut meciul lui Juventus de la Lisabona. Daca Vucinic nu se retrage nu vad de ce as face-o eu”.

Milla

Beppe Marotta a fost vazut la Yaounde de mai multe ori in ultimul timp. A declarat ca scopul vizitei este un tratament cu placenta de antilopa gnu  prin care un faimos vraci local vindeca strabismul, dar se speculeaza deja ca negociaza intens cu talentatul atacant de abanos. Se pare ca acesta solicita un contract pe 5 ani cu optiune pe inca 2. La 70 de ani se va retrage in Statele Unite sau Kuweit probabil. Johnny Elkan a parut foarte incantat de aceasta oportunitate de mercato si a declarat la microfoanele montate de Moratti in biroul sau:

“Roger Milla este un jucator foarte bun, ne poate ajuta cu siguranta. Cat a costat? Vine gratis? Un transfer de marca, este deja un idol pentru mine”!

Exista insa sansa ca Beppe Marotta sa rateze si acest transfer pentru ca Milla nu a fost niciodata legitimat la Udinese. In acest caz avem intotdeauna solutia Zico, pe care Pozzo va cere probabil 15 milioane si jumatate din Vidal+Pogba. Revenim cu amanunte imediat ce apar detaliile negocierilor.

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=gaAq2LcbKPY” title=”Roger%20Milla” width=”600″]

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 gânduri despre “MERCATO CLAMOROSO loveste din nou!”