Peluso la Vinovo

2 ianuarie, astazi este prima zi pentru Juventus in anul 2013. Dupa pauza de o zi acordata de Conte jucatorilor, astazi baietii au programte 2 antrenamente.. Unul fizic cel de dimineata, al doilea tactic.

Daca ieri s-a deschis oficial perioada de transferuri in Italia, astazi in prima zi activa la Torino, Juventus a transferat primul jucator. Este vorba de jucatorul de banda stanga al Atalantei, Federico Peluso. Jucator venit intial sub forma de imprumut cu drept de cumparare in vara. Peluso urmeaza modelul lui Padoin venit tot din Lombardia, un jucator util, pregatit oricand sa se puna la dispozitia antrenorului sau. Conte il cunoaste foarte bine pe Federico, acesta mai colaborand in trecut, cand Conte a fost antrenorul Atalantei. Peluso masoara 1,88 cm si 81 kg. Este un jucator de picior stang, tehnic in ciuda gabaritului sau, ales de Mister Conte in detrimetul lui Armero deoarece este polivalent. Datorita calitatilor sale acesta poate juca jucator de banda stanga intr-un sistem 3-5-2, fundas stanga intr-o linie de 4 fundasi dar si fundas central stanga intr-o linie de 3 fundasi centrali.

Peluso a efectuat vizita medicala la Insitutul de Medicina Sportiva din Torino, urmand sa se alature echipei in al doilea antrenament al zilei.

Mister Conte a progrmat astazi doua antrenamente, primul avand loc in jurul orei 12, sesiune ce a dorit a ii pregati fizic pe jucatori pentru al doilea antrenament al zilei.

Daca pana astazi in primele zile de dupa saptamna de pauza de anul trecut, in cadrul antrenemantelor Mister a dorit sa accentueze antrenemtele fizice, incepand de azi el doreste sa pregateasca si meciul de duminica contra Sampdoriei. In prima faza singurele semne de intrebare fiind alegerea jucatorilor de banda. Cu Lichsteiner suspendat si Asamoah deplasat la Cupa Africii singurele dilmele ale lui Mister fiind solutiile pe benzi. Pentru banda dreapta lupta se da intre Padoin si Isla, in schimb candidatii pentru banda stanga fiind mai multi: De Ceglie, Padoin, Giaccherini si Peluso. De Ceglie pare favorit in prima faza, Mister dorind sa-l foloseasca pentru a-l responsabiliza. Urmeaza al doilea antrenament al zilei. Fino alla Fine! Forza Juventus!86acc4dd-24ae-4811-960f-e4059278b043

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *