Notati-va aceste două nume!

JUVENTUS-CHATILLON-TRAINING-CAMP

Sunt multi tineri interesanti zilele acestea la Chatillon. De la Primavera ii avem pe puternicul Magnusson, interesantul Emmanuello, promițătorul Garcia Tena și talentatul Sakor.

Dacă unii par să aibă calitatile de a fi capabili sa ajunga sa poarte tricoul unei echipei mari (Juventus sau nu, vom vedea), alți doi jucători isi doresc să-si croiasca un rol principal și sa isi demonstreze abilitățile de playmaker si să fie următorii vice-Pirlo. Cu Marrone ca vice-Bonucci, acestia ar putea fi doi tineri, Bouy și Gabriel Appelt, care ar putea juca acest rol în viitorul apropiat.

Bouy– înainte de accidentare a demonstrat calități extraordinare, un tânăr important care a jucat bine la Brescia. Raiola l-a adus la Torino și se vorbea foarte frumos despre el înainte de accidentare, „crește foarte bine și anul viitor va fi la fel de puternic ca Paul și protagonist în Serie A”. În aceste zile l-am văzut zâmbind la Chatillon, abilitățile tehnice sunt tot acolo, are nevoie  doar de un pic de noroc pentru a se relansa permanent.

Gabriel Appelt- mulți l-au urmarit la Primavera și în primul său sezon „regretabil” la Vercelli. Gabriel Appelt Pires este una dintre cele mai interesante perspective din 1993. Jucand în fața apărării, jucătorul isi exprima cel mai bine calitatile. Este un stângaci natural, cu o un excelent control al mingii, elegant în toate mișcările sale. El nu a negat că modelul său este Pirlo. Mauro Sandreani, care în aceste zile se întoarce pentru a lucra pe teren, a spus despre el, „un fenomen nu doar pentru calitatile  tehnico-tactice ci și și  pentru personalitatea puternica. Noi cautam tineri cu aceste caracteristici pentru că știm că tricoul alb-negru creează o anume presiune și sporește responsabilitatea. „

La Vercelli s-a descurcat bine până la fractura de peroneu a piciorului stâng. În martie 2013 s-a întors în teren, dar nu a reușit să prevină retrogradare in Pro. Acum  fanii îl redescoperă in cantonamentul de la Chatillon.

Appelt și Bouy: doua talente, doi tineri de perspectivă care merita urmariti. Notati-va aceste două nume, acestia ar putea fi împreună cu Fausto Rossi printre surprizele acestui cantonament.

articol de Massimo Pavan, sursa: tuttojuve.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 gânduri despre “Notati-va aceste două nume!”