Marotta: “Conte fără extreme? Perfectiunea este greu de atins …”

9

Marotta-and-Conte

Beppe Marotta a comentat izbucnirea lui Antonio Conte, care, după egalul cu Galatasaray, în Liga Campionilor s-a plâns de lipsa extremelor din echipa sa.

“Cu Conte relația este una de zi cu zi și, bineînțeles, atunci când un antrenor, probabil, un joc se termină și nu este mulțumit, are în el regretul că nu a atins maximul. Este clar că societățile de astăzi trebuie să facă față si altor nevoi, cum ar fi cele ale echilibrului economic și financiar – cuvintele directorului general a lui Juventus- Am început o călătorie care a văzut, dacă nu un program revoluționar, cu siguranță, de evoluții importante, pentru că dacă vă imaginați că din acest lot de 26 jucători, există doar patru jucători care erau cu noi acum trei ani, evident, modificările au fost multe. Deci astfel in aceste conditii atingerea perfecțiunii este greu de atins. Cu toate acestea, Conte a făcut bine si a folosit la maxim resursele pe care compania i le-a furnizat și va face acest lucru, cu siguranta, la fel, în acest an. “

Related Post

About author

9 comments

 1. Flavius Corbulo 8 octombrie, 2013 at 11:50 Răspunde

  Cu tine la timona, Marotta, perfectiunea este o iluzie! Viziunea ta asupra mercato este direct proportionala cu “viziunea” ta de ansamblu.Unii nu se uita pe unde merg, tu nu mergi pe unde te uiti. De aici provine si problema cu extremele, pe care tu le cam vezi in ceata.Dar nu numai tu esti de vina aici, iar Conte stie bine asta.

 2. Flavius Corbulo 8 octombrie, 2013 at 12:06 Răspunde

  In acelasi timp si Conte a irosit bani pe jucatori ceruti de el, jucatori de care ne puteam foarte bine lipsi. Cand stii ca nu ai finante prioritizezi mult mai bine nevoile. Si cand stiai ca nu ai banda stanga de nivel ridicat deloc, ce sens avea sa arunci 13+bonus pe “ochiosul ala sexos” de la Toro? Sa ii umflii buzunarele lui Cairo? Ce nevoie ai sa investesti in viitor daca prezentul e in dubiu? Ce nevoie aveai de Peluso cand aveai Ziegler sau de Padoin cand aveai Marrone? Giovinco, ELia de asemenea au generat pierderi mari. Banii sunt si acolo, fratelli! Si aici nu numai Marotta e de vina, ca nu Marotta a insistat sa dam 11 milioane pe jumate de Giovinco, care a dat si el un gol saracul si e la mare moda acum! Cel mai mare tartor insa e Elkan, care vorbeste parsiv de Jovetic pe la TV si cere profit si rambursare fara jena.Pacat ca Juventus nu e echipa de cricket, atunci se gaseau bani sigur.

 3. VaLi Sam 8 octombrie, 2013 at 15:23 Răspunde

  Auzi tu perfectiune, pai domn’ Marotta aia de zici tu ca e perfectiune de fapt e normalitate pentru ca noua ne lipseste cu desavarsire jucatorii de banda :|. Ce comic e asta mic de vede rau.

 4. Victor Badoiu 8 octombrie, 2013 at 16:47 Răspunde

  Ce sa facem fratilor ??? Realitatea este ca intre asteptarile unora dintre noi obisnuiti cu marile performante obtinute de Juventus si posibilitatile conducerii actuale sunt diferente foarte mari! Se vede clar lipsa de experienta in actuala societate la toate nivelurile.Uitati va ce C.V. au in spate ce i ce conduc acum JUVENTUS si face ti comparatie cu era Lippi & Moggi. ( si nu doar din prisma rezultatelor ci si din punct de vedere al ORGANIZARII).Actuala conducere invata momentan prin JUVENTUS, invata din experimentele pozitive sau negative care urmare a decizilor luate.Asta nu inseamna ca intr o societate nu pot aparea greseli sau ca societatea nu trebuie sa invete din ele.Vreau sa subliniez insa faptul ca Juventus nu a fost si nu trebuie sa fie o echipa “DE SACRIFICIU”, o echipa unde rezultatele bune apar peste noapte ,unde fluctuatiile de forma sunt la ordinea zilei,unde trebuie sa facem teste pt a afla solutiile, unde intalnesti nesiguranta la tot pasul.NU! JUVENTUS a fost , este si va fi o invingatoare!O echipa obisnuita tot timpul sa fie” in lumina reflectoarelor”, obisnuita cu locul 1 !O echipa pragmatica , muncitoare, cu idei clare si concise,obisnuita cu presiunea rezultatelor ,inconjurata de oameni experimentati atat in camp cat si la nivel de conducere, capabili sa o duca pe cele inalte culmi ale gloriei!JUVENTUS este o echipa ale carei criterii de selectie sunt foarte riguroase !Deci ar fi mai bine ca cei care se afla in functii importante de conducere la acest minunat club sa inteleaga ca la JUVE nu exista cale de mijloc ,REUSITA fiind o stare de spirit , si sa si toata silinta pt a o duce pe aceasta “Batrana Doamna” acolo unde ii este locul…ALTFEL, mai bine parasesc corabia si lasa locul unor oameni capabili de aceste lucruri! Si credeti ma se gasesc!

 5. Rosca DelPiero 8 octombrie, 2013 at 18:28 Răspunde

  Poate se referea la jucatori de camp , acolo cu numerotarea – “există doar patru jucători care erau cu noi acum trei ani “, dar ceva tot nu da bine… Buffon ,Chiellini , Marchisio , Storari , Bonucci , Quagliarella , Barzagli sunt 7 la numar , scazand si portarii tot mai raman 5. Aaa , chiar daca in ultimul timp n-a prea evoluat , strict statistic , Pepe intra si el in aceasta lista .

 6. Vlad Chiriac 8 octombrie, 2013 at 18:45 Răspunde

  Daca judecam dupa anul calendaristic 3 ani inseamna 2010. Inainte de sezonul 2010-2011, in lotul nostru se aflau dintre jucatorii actuali: Buffon, Chiellini, De Ceglie si Marchisio. Deci 4! E corect ce a spus, marmota!

 7. Rosca DelPiero 8 octombrie, 2013 at 18:50 Răspunde

  Pai tocmai asta e , in urma cu 3 ani e 2010 , an in care erau deja in lot toti cei mentionati. corect era , in urma cu 4 ani sau fie , in urma cu 3 sez. ; dar sunt obisnuit cu imbarligari deastea , la explicarea inexplicabila e si logic ca si politicenii , sa apeleze la tot felul de tertipuri // formulari ambigue.

Post a new comment