Sedinta de antrenament normala la Vinovo

Dupa antrenamentul de refacere comandat ieri de Antonio Conte, elevii acestuia s-au antrenat astazi dupa-amiaza intr-o noua sedinta de antrenament la Vinovo Center. Sedinta de pregatire a fost ferita de ochii presei, antrenorul nostru dorind sa fie ferit de ochii curiosi ai jurnalistilor. Antrenamentul a avut si un oasepete important. Actorul Michele Placido venind special pentru a ii saluta si felicita pe Conte si compania pentru rezultatul important in fata celor de la Celtic. Michele este nascut in aceasi regiune cu antrenorul nostru fiind si un foarte mare fan al echipei bianconero.

In cadrul antrenamentului propriu-zis Antonio Conte a pregatit tactic meciul impotriva Romei, exersand diverse scheme de joc pe care le va cere elevilor sai sa le puna in aplicare la meciul de sambata. Juventus inca se reface dupa energia consumata in partida de la Glasgow si sunt destule semne de intrebare privind primul unsprezece ales de Antonio Conte. Certa este apararea. Aceasta va ramane neschimbata, Brazagli-Bonucci-Caceres fiind anuntati titulari. In banda stanga in locul suspendatului Peluso va reintra Kwadwo Asamoah. De la milocul terenului va lipsi Claudio Marchisio, tot suspendat, locul sau fiind ocupat de Paul Pogba. Semnele de intrebare ale antrenorului lui Juventus sunt cu ce jucator va alege sa incepa meciul pe banda dreapta cat si cuplul de atac.

Maine Juventus va sustine ultima sedinta de antrenament inaintea deplasarii spre Roma, precedat de conferinta de presa sustinuta la Vinovo Media Center de antrenorul echipei campioane.

 Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Sedinta de antrenament normala la Vinovo”