SUNTEM MAI PUTERNICI! IATA DE CE

JUVENTUS-LAZIO-4-1

Ma feresc in general sa scriu articole, nu cred sa fiu foarte talentat la asta, imi place si prefer sa traduc articole, de cativa ani o fac cu placere si le postez pe diversele site-uri care le-am creat.

Uneori insa vreau sa imi prezint ideile. Astazi este una din acele dati.

JUVENTUS este mai puternica ca anul trecut! De ce?

Pentru ca Juventus are acelasi manager/antrenor de 3 ani si nu oricare ci unul care a trait pentru Juventus si o face in continuare la aceeasi intensitate zi de zi, ca un tifoso. Care are potentialul de a deveni unul dintre cei mai buni antrenori din lume si nu doar din Italia.

Pentru ca Juventus are cel mai bun portar, cel mai bun trio defensiv si cei mai buni mijlocasi centrali din Serie A cu siguranta si poate si din Europa.

Pentru ca Juventus a reusit dupa multi ani sa isi aduca in Atac un adevarat Top player in persoana lui Carlitos Tevez. Cu el in atac Juventus poate aspira la victorii si mai rasunatoare decat cele obtinute in cei doi ani cu Antonio Conte la carma.

Pentru ca Juventus desi a avut numeroase oferte pentru Vidal, Pogba, Marchisio si Chiellini a ales sa le decline si asta dovedeste tarie de caracter din partea Societatii Juventus.

Pentru ca restul echipelor din Serie A desi au facut numeroase transferuri, au schimbat mult si au nevoie de timp si alte transferuri pentru a putea ajunge la nivelul lui Juventus (cea ce nu cred ca se va intampla).

Pentru ca desi traim vremuri in care unii sunt dispusi sa plateasca averi pe UN jucator in „numele fairplay-ul financiar” nu trebuie sa uitam ca Fotbalul se joaca in echipa, cu un proiect in spate si cu o organizare de joc, nu cu bani aruncati cu nemiluita.

Pentru ca Juventus are un proiect si rezultate se vad acuma dar vor inflori si pe viitor (vezi transferurile facute pentru Primavera).

Acuma cativa ani, la inscaunarea lui Antonio, scriam acest articol in 19.07.2011, in acea vara Barcelona tocmai castigase UCL si tot mapamondul declara ca este cea mai buna echipa din istoria fotbalului. In calitate de Juventin insa simteam ca intr-o zi soarele va rasari si pe strada mea. Si iata ca dupa 2 Scudetti di Fila, pot spune ca Soarele a rasarit si pe strada mea si a noastra a Juventinilior.

De meserie sunt Inginer si mereu am sa gandesc probabil analitic si concluzia este una singura:

Dragi Juventini suntem mai puternici decat am fost anul trecut! Asa ca, toata lumea capul Sus si sa nu ne mai uitam in curtea vecinilor, indiferent de numele lor!

Bianconeri siamo noi! Ma chi cazzo siete voi?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 gânduri despre “SUNTEM MAI PUTERNICI! IATA DE CE”