Cel mai bun 11 posibil impotriva rivalei AC Milan

Ultimul antrenament inaintea meciului de maine impotriva celor de la AC Milan. In decurusul saptamanii premergatoare meciului, Antonio Conte s-a tot gandit ce sistem de joc sa abordeze impotriva rivalilor de la AC Milan. Cu un 3-5-2 care functioneaza in campionatul Italia sau un 3-5-1-1 care da posibilitatea folosirii celor 4 mijlocasi de certa valoare. Astfel in cadrul antrenamentelor, antrenorul echipei campioane a inercat ambele sisteme de joc, insa conform reporterilor SKY de la fata locului se pare ca tehnicianul lui Juventus s-a decis asupra sistemului 3-5-1-1.

In acesta zi la Vinovo au luat parte la sedinta de pregatire toti fotbalistii din lotul echipei, Simone Pepe revenind la alergari iar Giorgio Chiellini antrenandu-se normal dupa durerile acuzate la genunchi. In aceasta situatie, cu Giorgio apt, Antonio Conte nici nu ia in considerare lipsa acestuia din primul 11, declarand in cadrul conferintei de presa ca atunci cand unul dintre jucatorii fundamentali este apt 100% nu ii poate scoate din teren. In acesta situatie, tehnicianul campioanei Italiei se pregateste pentru a trimite in teren cel mai bun unsprezece posibil. Poarta campioanei Italiei va fi aparata de Gianluigi Buffon, capitanul echipei noastre, in timp ce linia de fund va fi compusa din Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci si Giorgio Chiellini. Flancul drept va fi asigurat de elevtianul Stephen Lichtsteiner iar cel stang de Kwadwo Asamoah. Ghanezul ducand toata saptamana un duel aprig pentru titularizare cu Federico Peluso. Axul central al fostei si viitoare campioane a Italiei nu va mai fi obisinuitul MVP, pentru ca in acest sistem, 3-5-1-1, este posibila si folosirea din primul minut a lui Paul Pogba. Astfel francezul ii ia locul lui Claudio Marchisio in linia de trei mijlocasi centrali alaturi de Arturo Vidal si Andrea Pirlo, in timp ce Marchisio va juca mai avansat pe un post nou pentru el in ultima perioada, al doilea varf. Singurul atacant veritabil trimis pe teren de Antonio Cont va fi Mirko Vucinic.

 

Lotul jucatorilor convocati:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
11 De Ceglie
13 Peluso
15 Barzagli
17 Bendtner
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
39 Marrone

Echipa probabila (3-5-1-1): Buffon – Barzagli-Bonucci-Chiellini – Lichsteiner-Vidal-Pirlo-Pogba-Asamoah – Marchisio – Vucinic

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Cel mai bun 11 posibil impotriva rivalei AC Milan”