DOC GEMINA pentru al treilea an

Juventus Club DOC Gemina

Avem deosebita placere sa anuntam ca pentru al treilea an consecutiv Romania va avea o asociatie de suporteri recunoscuta de catre Juventus Torino. Astfel, campania de inscrieri s-a finalizat cu succes si Juventus Club DOC GEMINA urmeaza sa fie din recunoscuta in mod oficial de catre Centrul de Coordonare al DOC-urilor (denumirea DOC fiind atribuita unui fanclub recunoscut). Va reamintim totusi ca pana la finalul lunii noiembrie se mai pot face inscrieri in asociatia GEMINA pentru sezonul competitional 2015-2016, toate informatiile necesare putand fi gasite la sectiunea DOC GEMINA a site-ului nostru.

Dorim sa multumim fiecarui membru vechi sau nou din cele peste 80 de persoane care au decis sa parcurga aceasta aventura alaturi de noi, alegand sa sprijine clubul Juventus Torino. Calitatea de membru al unui DOC este in primul rand privilegiul fiecaruia dintre suporteri de a se simti implicat in dezvoltarea clubului in sine. Juventus este Juventus si pentru ca suporterii o sustin neconditionat iar cei care au facut efortul de a se (re)inscrie merita respectul si admiratia noastra – a tuturor celor care iubesc cu toata fiinta acest club minunat.

Incepe un nou sezon plin de necunoscute, cu asteptari ridicate dar si cu mici temeri, un sezon ce ar putea fi din nou unul istoric. Juventus Club DOC GEMINA va invita sa participati si in acest an la vizionarea fiecarui meci impreuna, in familia juventina, fie ca sunteti in Timisoara, Cluj, Craiova, Paris sau Londra. Va asteptam ca si pana acum sa comentati si sa postati pe grupurile noastre de facebook si pe site.

Dorim ca impreuna sa fim martorii unor noi mari succese ale bianconerilor si de ce nu sa asistam impreuna la cat mai multe meciuri chiar pe Juventus Stadium impartasind acele emotii unice.

Felicitari inca o data si la multi ani impreuna Juventus Club DOC GEMINA!

 

JUVENTUS-TORINO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *