Event, etapa a-9-a: Juventus – Atalanta

Juventus - Atalanta

Doar un egal inregistrat in meciul de la mijlocul saptamanii, cu Borussia Monchengladbach, insa un punct care apropie pe Juventus de calificarea in optimile UEFA Champions League, gratie mai ales celor doua victorii anterioare. In asteptarea de a asigura prezenta in primavara europeana, campioana Italiei se pregateste acum sa abordeze trei meciuri de Serie A intr-un interval de sapte zile, ce trebuie sa reprezinte primul pas intr-o cursa de urmarire care nu mai lasa loc de greseli.

Prima partida in ordine este cea de la Torino cu Atalanta (duminica, ora 16:00), una aparent facila, insa avand in vedere etapele precedente si punctele irosite nepermis de usor in meciuri cu Udinese, Chievo sau Frosinone, jucatorii lui Massimiliano Allegri trebuie sa demonstreze acum un nivel de concentrare ridicat, care sa permita o constanta in rezultate atat de necesara dupa inceputul de campionat mai putin pozitiv.

Avand in vedere seria de meciuri la intervale de trei zile, Allegri ar putea decide sa schimbe partial alcatuirea formatiei de start, insa de acum antrenorul torinez are la dispozitie aproape intreg lotul si poate apela la altenative importante pe toate posturile, in sparenta ca absentele din cauza problemelor medicale vor fi cat mai putine si nu vor mai afecta parcursul echipei din restul stagiunii.

Un alt loc pentru a urmari meciul, insa cu aceeasi pasiune comuna si cu acelasi obiectiv, de a sustine impreuna pe Juventus mai ales in momentele dificile! Ne intalnim pentru prima data la City Blues, str Nicolae Tonita nr. 3 (centrul vechi – intre Oktoberfest si Teatrul de Comedie).

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/862580703848891/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *