Event, Supercupa Italiei: Juventus – Napoli

Supercupa Italiei, Juventus - Napoli

Ultimul meci din 2014 reprezinta pentru Juventus oportunitatea de a castiga primul trofeu sub comanda lui Massimiliano Allegri. Luni, 22 decembrie, de la ora 19:30, torinezii disputa Supercupa Italiei impotriva celor de la Napoli, intr-o reeditare a confruntarii din urma cu doua sezoane, cand Juventus se impunea cu 4-2 dupa prelungiri. Ar fi a treia Supercupa consecutiva si a saptea din istorie (1995, 1997, 2002, 2003, 2012, 2013), ceea ce ar face ca Juve sa devina lider si la acest capitol, aflandu-se momentan la egalitate cu Milan in ceea ce priveste numarul de trofee.

Scena confruntarii va fi stadionul din Doha (Qatar), o destinatie care le permite participantelor sa obtina incasari mult mai mari. Allegri il va avea din nou la dispozitie pe Leonardo Bonucci, absent la Cagliari din cauza unei suspendari, meci in care Juventus si-a asigurat prima pozitie in clasament inainte de pauza de iarna si de asemenea a reusit sa evite cartonase galbene care ar fi adus suspendari in vederea partidei cu Napoli. Gigi Buffon (aflat la a sasea prezenta intr-un meci contand pentru Supercupa Italiei) va avea in fata sa o linie defensiva alcatuita cel mai probabil din Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini si Evra, la mijloc Pogba va reveni ca titular, alaturi de Pirlo si Marchisio, cu Vidal avansat in spatele atacantilor Tevez si Llorente.

Ca la fiecare meci al echipei noastre, ne intalnim la barul Sport Spirit de pe strada Cargea Voda, numarul 8 din Bucuresti pentru a ne incuraja si sustine impreuna favoritii!

Fino alla fine! Forza Juventus! Forza ragazzi!

https://www.facebook.com/events/793743774004732/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *