Marchisio, Marotta, Pogba si o reinnoire de contract

Claudio-Marchisio-Juventus-Wallpaper-HD

Totul a început vineri, 3 Mai cu două zile înainte de câștigarea Campionatului, atunci când au aparut declarațiile lui Claudio Marchisio. Atenția multor persoane, inclusiv jurnaliști și fani, este dedicat în principal cuvintelor spuse despre o posibilă întoarcere de Ibrahimovic, în timp ce Mijlocașul lui Juventus  de asemenea, a vorbit despre viitorul său: „Aceste zvonuri, ma umplu de mândrie, este frumos sa primesti aprecierea altor echipe, cum le am în fiecare an de când sunt la Juventus. Au fost întotdeauna zvonuri legate de plecarea mea, dar am un contract lung cu Juventus și sper să-l termin și, de asemenea, să-l reînnoiesc. Atunci este normal, așa cum am spus întotdeauna că, în fotbal nimic nu este sigur, dar ideea este una sa raman aici”  Deci: dorință clară, lipsită de ambiguitate a unei sederi la Juventus și dorința de reînnoire a contractului. Actualul acord, care il leaga pe Marchisio și Juventus a fost semnat în 2011 și se încheie în 2016, cu un salariu net de 3 milioane de euro pe sezon.

O data castigat campionatul, începe din nou mercato. Au început să circule zvonuri, dintre care unul se referă tocmai Marchisio, solicitat de Monaco gata să ofere 30 de milioane. Aceasta declaratie este din 1 iunie, când vine vorba de declarația lui Beppe Marotta: ” Am spus mereu nu este de vanzare, jucătorul are ADN-ul Juventus și apoi contează doar dorinta lui, din partea noastră nu există nici o intenție să-l vindem. Trebuie să știe că noi de la Juventus nu sunt vânzători, atunci Marchisio rămâne unde este acum .” Astfel: pentru un jucător de calibrul numărului 8 nu este pe piață, dacă nu isi doreste acest lucru. Notă: în Torino nu doresc să-și vândă jucătorii lor cei mai importanti, situația se schimbă în cazul în care una dintre acestia cere sa i se dea drumul. Ca o chestiune de fapt, aproape un altruism.

Am ajuns în cele din urmă la declarațiile de joi 13 iunie a aceluiași Marchisio: „In condiții precare la Juve? Ziarele spun asta. Eu  nu am auzit nici pe Juve, nici alte oferte. Când o sa vorbesc cu Juventus voi înțelege dacă Marchisio este încă un jucător important.. pentru Juventus. In caz contrar, acesta ar fi normal să se uite la alte echipe. S-a spus că voința mea este decisiva, dar lucrurile sunt făcute în doi. Posibilele ilustre oferte  de la Manchester United și Monaco sunt o mândrie pentru mine, dar nimeni nu m-a sunat. Acum ma concentrez pe Cupa Confederațiilor, apoi voi intelege ce e adevărat și ce nu. „

În acest moment, constatarea este simpla: Juventus nu vrea să-și vândă jucătorii cei mai reprezentative excepția cazului în care vor să  să plece, Marchisio vrea să ramana la Juventus. Deci? Judecând după declarațiile – cunoscut pentru ambele părți – cele două dorințe coincid și emite un verdict fără echivoc: Marchisio rămâne la Juventus. Cu toate acestea, ei trebuie să vorbească.

În fundal, între timp, rămâne întrebarea de reînnoire a contractului. Este oare acesta adevaratul nod? Suntem siguri că explozia lui Pogba nu are o anumită pondere în tot ceea ce se intampla?

sursa: tuttojuve

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 gânduri despre “Marchisio, Marotta, Pogba si o reinnoire de contract”