JUVE, MAI TREBUIE SA SI VINZI!

Caceres+Matri

După achiziționarea lui Tevez, Llorente  și de sosirea probabila a lui Ogbonna, managementul lui Juventus trebuie să isi dovedeasca abiliatea în vânzări. Fără vânzări este greu de crezut ca vor mai fi noi intrări. Un lucru foarte important este ca prin plecarile lui Iaquinta, Bendtner și Anelka, Un munte de aproximativ 11 de milioane de euro a fost salvat, aproape aceeași sumă care ii revine lui Tevez .

Quagliarella: are  mercato în Spania (Real Sociedad), Italia (jumatate din Serie A) și Rusia. Într-adevăr depinde de jucător. Prognoza noastră este Florența, evaluarea de aproximativ 8 milioane de euro.

Matri: Allegri il vrea, Juventus nu il va vinde la preț de reducere. Doisprezece milioane este pretul.

Vucinic: Cel mai bun atacant al sezonului trecut ar putea pleca. El nu crede acest lucru, pentru că se concentrează doar pe căsătorie. Dacă va pleca, va pleca doar dacă vor fi oferite 15 milioane, dar pentru moment nu exista interes din străinătate, decat în Italia. AC Milan ar da 9 milioane. Prea puțin.

De Ceglie: se pare că a sosit timpul despartirii. Co-proprietate sau vânzarea directă. Pentru el șansa de a juca cu continuitate nu se dovedește a fi la Juve. Destinații? Genova, Sampdoria, dar nu se exclude străinătatea.

Ziegler: două milioane SUNT PROBABIL de ajuns.

Felipe Melo: caz spinos.  Cu 4-5 milioane de euro Juve s-ar multumi.

Gabbiadini si Immobile: povești legate. Gabbiadini, ar trebui să ajunga la Genova in afacerea Zaza, dar: grija la Fiorentina  care ar l-ar dori in afacera Jovetic . Immobile pare a fi destinat catre Torino.

Marrone: atentie la talentatul mijlocas. Până acum merge la Chatillon, dar dacă Fiorentina va bate la ușă pentru Jovetic, Juventus ii va deschide ușa cu amabilitate extremă. Intenția este de a-l face sa joace și să crească ..

Padoin: posibil compensare pentru Gabbiadini la Bergamo. Toată lumea îl iubește, dar poate timpul sau la Juventus a trecut.

CACERES: poate surprinde. Utilizarea sa redusa și sosirea Ogbonna pune întrebări: Când va mai juca?. Deja de anul trecut, spatiile au fost strânse și în acest an ar putea fi chiar mai mult. Până în prezent, nu există oferte concrete, dar Arsenal ar putea veni cu aproximativ douăsprezece milioane și Juventus ar putea accepta propunerea.

Sursa: tuttojuve

FORZA JUVE!

Un gând despre “JUVE, MAI TREBUIE SA SI VINZI!”

Comentariile sunt închise.