5 jucatori de la Primavera in lot pentru maine

Juventus a efectuat astazi in jurul pranzului ultima sesiune de antrenament inaintea meciului cu Udinese de maine seara. Antrenamentul disputandu-se pe o vreme nefavorbila, maine la ora meciului prognoza meteo nefiind foarte buna: posibilitate de ninsori abundente.

Pe terenul de antrenament Antonio Conte s-a lovit de multiple probleme medicale ale elevilor sai. Cu Marchiso nerecuperat, cu Vidal avand dureri la genunchi, cu Andrea Pirlo acuzand dureri musculare, cu Fabio Quagliarella si el cu probleme medicale dar si cu Peluso care a acuzat o febra puternica in ziua antrenamentului, el fiind scutit pentru acestea sesiune, Antonio Conte a incercat totusi sa pregateasca in cel mai bun mod meciul cu Udinese. Vestea buna, macar una dupa atatea vesti proaste, a venit de la Mirko Vucinic care pare refacut 100% si se preconizeaza ca maine va incepe titular alaturi de Sebastian Giovinco.

Antonio Conte are multe semne de intrebare in privinta primului 11. Buffon ramane batut in cuie in poarta noastra. In aparare Antonio se va baza pe Barzagli, Bonucci, postul celuilalt fundas central este disputat intre Caceres si Peluso, situatia lui Federico urmand a fi evaluata in cursul zilei de maine. Pe banda dreapta Lichsteiner este pregatit pentru o infruntare dificila. Problemele majore vin insa de la mijlocul terenului. Acolo unde neconovati, lipsesc Pirlo si Marchisio iar situatia lui Vidal fiind incerta. Astfel Antonio Conte se gandeste la titularizarea lui Marrone in locul lui Pirlo, Pogba in locul lui Marchisio, celalalt loc de la mijlocul terenului fiind o adverata dilema pentru antrenorul lui Juventus. Fie sa forteze titularizarea lui Arturo Vidal fie sa foloseasca unul dintre Padoin sau Giaccherini. In banda stanga si aici probleme, cu De Ceglie fara ranadament, cu Isla strain de acest post, cu Peluso racit, Antonio Conte nu stie cum sa descifreze acest rebus. In atac din 5 jucatori la inceputul sezonului, pentru acest meci Juventus a ramas in 3, excluzandu-i pe cei convocati de la Primavera. Sebastian Giovinco este anuntat titular pentru al 4-lea meci consecutiv iar perechea sa fiind Mirko Vucinic. Prima alternativa in cazul in care Mirko nu se va simti bine maine inaintea meciului fiind Alessandro Mati.

Lotul convocat pentru meciul cu Udinese:

1 Buffon
4 Caceres
6 Pogba
9 Vucinic
11 De Ceglie
12 Giovinco
13 Peluso
15 Barzagli
19 Bonucci
20 Padoin
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
30 Storari
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
35 Beltrame
36 Rugani
37 Schiavone
38 Pol Garcia
39 Marrone
40 Kabashi

Primul 11 probabil (3-5-2): Buffon – Barzagli-Bonucci-Caceres – Lichsteiner-Pogba-Marrone-Giaccerini-Padoin – Giovinco-Vucinic

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

23 gânduri despre “5 jucatori de la Primavera in lot pentru maine”