Juventus sau Scoala de „OAMENI”!

„Salutare tuturor, e aproape ora doua dimineata si am un gand care vreau sa il trasmit tuturor celor care lucreaza la Juventus pentru ca daca m-am calificat azi in semifinala Campionatului European 2016, asta se datoreaza lor. Alerg ca si cand as avea 15 ani si asta pentru tot ce am facut in alb-negru, pentru ca datorita antrenamentelor de la Juventus am reusit sa imi prelungesc cariera cu 3 ani. Vreau sa mai adaug ca ieri m-am simtit rau pentru toti colegii mei de la Juventus de la echipa nationala a Italiei care nu merita sa fie eliminata. Pentru mine era cea mai puternica echipa de la european. Salutari si o noapte buna”

Cuvintele ii apartin unui mare OM, pe numele sau Patrice Evra, un Juventin de data recenta dar care cu profesionalitatea si carisma inegalabila a reusit sa se impuna inca din primele zile intr-un vestiar plin de campioni.

Cand ne uitam la imaginile de dupa elimarea Italiei si vedem lacrimile lui #SuperMan si #TheWall, nu-i asa ca intelegem si mai bine de ce noi suporterii lui Juventus suntem cu adevarat privilegiati.

DE CE suntem Privilegiati? Pentru ca realizam sau nu, suntem partasi la re-scrierea Istoriei (HistoryMaking) fotbalistice a Italiei care se scrie zi de zi, an dupa an.

Iar Istoria nu poate fi scrisa de fotbalisti, nu are cum, ea este scrisa de OAMENI, iar nu-i asa, Juventus este compusa doar din OAMENI. Iar la nucleul eminamente Italian, Buffon, Chiellini, Bonucci, Barzagli si Marchisio, s-au adaugat de-a lungul timpului Campioni si mai ales Oameni, ultimul fiind Patrice Evra.

Iti multumim si noi la randul nostru Patrice pentru ca ai adaugat Valoare, cunostinte fotbalistice dar mai ales Suflet cauzei Bianconere!

#FinoallaFineForzaJuventus

P.S. Gigi si Andrea, capul sus! Noi Juventinii, va iubim NECONDITIONAT! CAPU’ SUS!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 gânduri despre “Juventus sau Scoala de „OAMENI”!”