De la fotbal la spada, toata Italia e bianconera!

Sedinta de pregatire azi dimineta la Vinovo dupa ziua de odihna acordata ieri de Antonio Conte elevilor sai. Antrenamentul s-a efectuat normal, tehnicianul campioanei Italiei acceptand ca acest prim antrenament sa fie deschis publicului. Astfel la Vinovo venind peste 400 de suporteri bianconeri sa asiste la sedinta de pregatire a idolilor lor.

La antrenament au fost prezenti si doi oaspeti de seama, Marco Fichera, medaliat cu argint la Campionatul European de spada Under 20 de la Budapesta si Alessandra Lucchino medaliata cu bronz anul trecut la Campionatul European. Cei doi sportivi sunt recunoscuti ca suporteri ai lui Juventus. Astfel ei au putut lua contact cu idolii a caror echipa o sustin. Jucatorii lui Juventus si antrenorul Antonio Conte au facut poze cu acestia si le-au oferit celor doi autografe. Manuitorii spadelor au fost impresionati de ambinetul bianconero si de idolii lor, declarand urmatoarele: “Superb, fantastic, un moment minunat! Nu pot spune alte adjective pentru acest moment. Toti au forte buni cu noi dovedindu-se a fi campioni nu doar pe teren ci si in afara lui. Si noi suntem sportivi dar in fata lor devenim mici. A fost o emotie puternica ca am putut vorbi cu ei de Juventus deoarece suntem juventini si acum ii cunoastem personal pe idolii nostrii de nepretuit!”

In cadrul antrenamentului, sedinta de pregatire a fost una normala, vestea buna venind de la Martin Caceres care a scapat de durerile insuportabile din zona lombara ce l-au tinut departe de terenul de antrenament. El revenind sub comanda lui Antonio Conte, fiind pregatit sa dea o mana de ajutor pentru deplasarea de sambata de la Bologna unde spera sa fie apt 100% fizic. Pentru meciul cu Bologna revine in calcule si Arturo Vidal, chilianul de la mijlocul terenului ispasindu-si etapa trecuta suspendrea dupa cumul de cartonase glabene primite.

Fino alla fine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *